Dorești să te alături echipei noastre?
Contribuim pentru a face viața mai ușoară și mai confortabilă pentru oamenii din țara noastră

Despre ALO
Compania ALO funcționează conform sistemului american de management al afacerii, acest sistem oferă o oportunitate pentru o gestionare transparentă și precisă a activităților operaționale și procesele de dezvoltare. Vă permite să exercitați pur și simplu controlul asupra proceselor de afaceri ca în fiecare zi și pentru orice perioadă de timp și oferă instrumente pentru dezvoltarea strategiilor și planificare. Datorită acestui fapt, fiecare angajat își înțelege funcțiile și știe ce să facă. pentru a obține rezultate și a atinge obiective, și anume:
  • Planificați-vă în mod rezonabil ziua de lucru;
  • Coordonează-ți sarcinile cu managerul și pune accentul pe acțiunile corecte în timp;
  • Primește finanțare - distribuie în avans finanțele pentru munca lor efectivă;
  • Gestionează în mod inconfundabil sistemul de comunicare din organizație și din lumea exterioară;
  • Să promoveze și să vândă profesional bunurile și serviciile organizației.
De asemenea, pe tot parcursul activității în compania noastră, cuvintele: responsabilitate, etică, valoare, profesionalismul etc., capătă un sens mai profund. Deci toată lumea este importantă face parte dintr-un organism mai mare și contribuie la dezvoltarea lui și a organizației în fiecare zi.
Rap Party
Rap Party

Team Building
Team Building

Xiaomi Party
Xiaomi Party

O echipă unică de specialişti total dedicaţi activităţii sale
Acest lucru este confirmat de atmosfera plăcută și feedback-ul pozitiv din partea clienților noștri. Secretul succesului nostru constă în formarea continuă a personalului, având drept rezultat profesioniști care își cunosc bine domeniu. Echipa este principala noastră valoare, căci un produs de calitate este creat din eforturile comune ale specialiștilor noștri, care lucrează în același ritm și se îndreaptă spre același obiectiv: sa contribuie la îmbunătățirea vieții și a confortului oamenilor din țara noastră. Acum, în companie, muncesc mai mult de 200 de specialiști. Toţi aceştia au fost minuţios selectaţi. Aceasta incluzând nu doar cunoștințe și aptitudini profesionale, dar și respectarea valorilor noastre. Vânzările on-line sunt o altă specializare a companiei, pentru care sunt responsabili specialişti capabili să creeze şi să dezvolte site-uri atractive, functionale si cel mai important – comerciabile precum www.vic.md; www.mi.md; www.alo.md. Aceştia sunt asistaţi de programatori capabili să adapteze site-urile pentru dispozitivele mobile și să implementeze aplicații independente, cum ar fi conturile în UDS și sistemul M2M. Angajații noștri sunt instruiți constant și își îmbunătățesc competenţele, obţinând o eficiență ridicată în toate sferele vieții! Facem totul pentru implimentarea proiectelor la cel mai înalt nivel care să corespundă nevoilor și cerințelor pieței.
Adresarea proprietarilor

Vladlen Guțan

Fondatorul companiei
Se întâmplă să fiți forțați să petreceți timp în căutarea unui loc de muncă potrivit pentru dvs., vă este greu să alegeți o companie, temându-vă să vă investiți timpul și eforturile în direcția greșită. Dar nici problemele nu se opresc aici, deoarece trebuie totuși să aștepți săptămâni întregi apelul necesar. Și după ce ați primit perioada de testare, sunteți chinuiți de gândul cum să o treceți cu succes. "
Există o soluție la aceste probleme! Avantajul companiei noastre este că am construit un proces rapid de recrutare și pregătire profesională a noilor angajați. Există o înțelegere clară a oficialilor funcții și scopuri. Ești însoțit de colegi care sunt fericiți de succesul tău. Alăturandu-vă echipei, ne străduim să vă asigurăm că veți deveni o parte a ei pentru o lungă perioadă de timp!

Igor Weissman

Co-fondatorul companiei
Stimați potențiali angajați ai companiei noastre, ați dori să decideți pe cont propriu cât să castigat?
Vă pot ajuta cu acest lucru, deoarece am lucrat mult timp pe piața germană, unde am primit o vastă experiență în lucrul conform standardelor europene.
Din 2006 am devenit coproprietar al unei companii de pe piața moldovenească și am preluat conducerea unei rețele de retail (peste 40 de magazine), ceea ce mi-a permis să înțeleg clientul și nevoile acestuia, prin urmare principalele valori pentru noi sunt: ​​bunuri de înaltă calitate, asistență pentru clienți, angajați calificați, creativitate și onestitate.
Cu siguranță îmi transfer abilitățile profesionale angajaților noștri și îi consider parteneri! Lucrăm pe un principiu care diferă de banal și funcționăm cât mai eficient posibil pentru a-ți atinge obiectivele.

Istorii de succes

Gheorgiev Alexei

ŞEF DEPARTAMENTE ÎNTREŢINERE ŞI ASIGURARE TEHNICĂ

Chișinău

Pe data de 31 iunie, 2014, Alexei a venit în companie să se angajeze în calitate de depozitar. În timpul interviului, directorul i-a propus să creeze și să conducă departamentul de logistică al companiei.

Citeşte mai mult
Natalia Bînzari

ŞEF DEPARTAMENT VÂNZĂRI

Chisinau

În ianuarie 2013, Natalia a expediat CV-ul pentru postul de vânzător. Ea a fost invitată la interviu.

Citeşte mai mult
Victoria Costiuc

ŞEF DEPARTAMENT DEZVOLTARE ȘI COMUNICARE

Chisinau

Lucrează în companie de 3 ani și în acest timp a avut loc o imensă transformare: atât personală, cât și profesională. S-a dovedit că Victoria este un adevărat carierist.

Citeşte mai mult
Valeriu Jeman

ŞEF DEPARTAMENT CALIFICARE

Chisinau

Valeriu s-a alăturat echipei VICMOBILE în anul 2014. Având deja experienţa necesară pentru un post administrativ şi-a început activitatea în companie în rol de conducător al Secţiei Calitate.

Citeşte mai mult
Георгиев Алексей

Руководитель отделения обеспечения и предоставления

Кишинев

Алексей пришёл в компанию устраиваться кладовщиком. Во время собеседования директор предложил создать и возглавить отдел логистики компании. С большим объёмом проделанной работы отдел начал полноценно работать уже через месяц.

Citeşte mai mult